3 Haziran 2009 Çarşamba

Mekanar Mekan Araştırmaları Sergisi


Ödül Töreni: 04 Haziran 2009
Başlangıç Tarihi: 04 Haziran 2009 15:00
Bitiş Tarihi: 19 Haziran 2009
Yer: Ataköy, İstanbul
Organizasyon: Mekanar Mekan Araştırmaları
Diğer Bilgiler:
A: İstanbul Kültür Üniversitesi, Ataköy Kampüsü, Bakırköy - İstanbul

Mekanar Mekan Araştırmaları’nın düzenlediği “Ödüllü Soru: Odada Yatağın Yeri” yarışması sonuçlandı. “Herhangi bir odada yatağın yerini değiştirdiğinizde oda değiştirdiğiniz söylenebilir mi? Eğer değilse değişen nedir?” sorusunu yönelten yarışmada şema, çizim ve hatta metine kadar her türlü anlatım tekniğinin serbest bırakıldı. Bu soruya cevap arayan ve onu yorumlayan 99 adet projenin katıldığı yarışmanın kazananları, ödül töreni öncesinde gerçekleştirilecek kolokyumda açıklanacak.

Jüri üyesi Prof. Dr. Atilla Yücel’in katılımıyla 4 Haziran Perşembe günü saat 15:00’de İstanbul Kültür Üniversitesi’nin (İKÜ) Ataköy kampüsünde düzenlecek kolokyum ve ödül töreninin ardından, bir de kokteyl gerçekleştirilecek.

Aynı tarihte açılacak sergi ise 19 Haziran 2009 tarihine kadar İstanbul Kültür Üniversitesi sergi salonunda görülebilir.


Not: Toplu ulaşım araçları ile gelecekler için en kolay yol olarak metrobüs hattı üzerinde Yeni Bosna durağında inmeleri gerekmektedir. Diğer güzergahlardan ulaşım ve üniversite servis aracı saatleri için http://www.iku.edu.tr/ adresine bakılabilir.

Hiç yorum yok: